Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5

sys_intro_sysdesign Over Systec Designs BV

 

 

Systec Designs ontwikkelt gebruikersvriendelijke, draadloze oplossingen op het gebied van Internet of Things (IoT).

 

We hebben ruim 15 jaar ervaring met dataoverdracht via radiosignalen (RF). Zo hebben we systemen ontwikkeld voor monitoring van temperatuur en luchtkwaliteit, alsmede voor besturing van luchtbehandelingssystemen en (groepen) LED-panelen. Ook (via internet gestuurde) NFC-toegangscontrole behoort tot ons portfolio.

sys_content_line

 

 

Onze kennis en ervaring omvatten alle elementen in de IoT-keten, waardoor we in staat zijn om waarde toe te voegen op tal van gebieden in onder andere bouw, distributie en gezondheidszorg.


Hardware, software en prototypes worden in eigen huis ontwikkeld, zodat we onze klanten (totaal)oplossingen op maat kunnen leveren met een minimale ‘time-to-market’.


Bovendien kunnen we klanten behulpzaam zijn bij het ontwikkelen of optimaliseren van hun eigen RF-frontend, doordat Systec Designs commercieel volledig onafhankelijk is van andere partijen.

sys_content_line

 

 

Kwaliteit van het ontwerp is voor Systec Designs essentieel. Zo beschikken we over een eigen klimaatkast en anechoïsche ruimte voor het verrichten van resp. stresstests en radiometingen.

 

Met onze nieuwste faciliteiten, hoogwaardige kennis, heldere communicatie en marktgerichte visie, leveren we voor onze klanten een substantiële meerwaarde aan hun eindproduct.

facility meeting_room meetkamer werkvloer